öncelikle sorgulayıcı tavrının sebebini anlayamamış olsam da, cevaplayacağım sorularını. sanki daha önce sormuşsunuz da cevap vermemişiz gibi yansıtmışsın nedense.
Genç Tema demiştim ama anlaşılmamış sanırım. ya da pek bir bilgin yok bu vakıf hakkında. İskenderun Genç Tema temsilcisiyim. fidanlar ücretsiz geliyor bize. biz de gidip dikiyoruz. herhangi bir kaynak gerekmiyor. hatta biraz daha güvenilir bilgi için seni Mehmet Mursaloğlu'na yönlendirebilirim. kendisi iskenderun halk eğitim müdürü ve iskenderun tema temsilcisidir. bu konuda bize tam destek verecek.
eğitim diyoruz. bu eğitimi bizzat kendim kendi ellerimle hazırladığım sunumla vereceğim. herhangi bir para almadan tabii ki.

Kitap diyoruz. kitapları yardım etmek isteyen gönüllülerden toplayacağız. biz. ben ve arkadaşlarım iskenderunda. kendi evimizde.
yardım diyoruz. burada sosyal gelişim topluluğu kimliğimiz devreye giriyor. elde ettiğimiz maddi potansiyelle gerek okul ve sınıfların iyileştirilmesine yönelik, gerekse ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik çalışmalarımız olacak.
umarım bunlar yeterlidir senin için.