|
|
İSTANBUL ŞEHRİNE BAŞKAN SEÇİLDİM |
|
Yeni Üye 
Üye Olduğu Tarih: 31-07-2010 11:07
Memleket: izmir
|
İstanbul Şehrine Başkan Secildim Senarist değilim ,oyuncusuyum Rejisör, yapımcı rüya meleği. Heyecanla sevinç ,merak doluyum. Öyle büyük ki rolümün gereği. 🕋 Bilmem kimlerce aday gösterildim. İstanbul şehrine başkan seçildim.. Kırk zabıtayla da teçhiz edildim İstanbul şehrine başkan seçildim 🕋 Hızır’la, Musa'nın buluştuğu yer Musa'yla, Yuşa'nın konuştuğu yer. Sahabenin fethine koştuğu yer.. İstanbul şehrine başkan seçildim. 🕋 İki denizin birleştiği yere... Arasının da gölleştiği yere Ayetin hadisin geçtiği yere İstanbul şehrine başkan seçildim 🕋 Yedi tepesinde, yedi peygamber... Eyüp Sultan başta ,ne sahabeler. Fatih Sultan Mehmet ardı diğerler İstanbul şehrine başkan seçildim 🕋 İster kıskan beni, istersen kına.. Nasip olmaz çok kimsenin bahtına Ecdadın asırlık payitahtına İstanbul şehrine başkan seçildim 🕋 Şeytani olamaz rahmani rüya.. Zorlayamam kimseyi inanmaya. Hayır’a vesile derim Mevla ya. İstanbul şehrine başkan seçildim Orhan Afacan İzmir.. 28.3.2017
Tarih: 25-10-2018 13:31
|
|
|
Cvp: içimde hasretin var |
|
Yeni Üye 
|
ilgi ve alakanıza teşekkürler.
Tarih: 05-09-2015 22:34
|
|
|
Suriyeli Aylan Kaçak Boğuldu |
|
Yeni Üye 
|
Suriyeli Aylan kaçak boğuldu! divider_yesil_fiyonk Suriyeli Aylan kaçak, boğuldu. Arap Baharından Karaya vurdu. Suriyeli Aylan çocuk, boğuldu Arap Baharından Karaya vurdu. Korkup da kaçtığı korku peşinde. Yaşamayacağı hayat niçin de. Ailece şişme botun içinde Arap Baharından Karaya vurdu.
Müslümanın kaynağı Orta Doğu. Yoğun bakımdaki hayat soluğu. Cehalete Kurban çocuk, çoluğu. Arap Baharından Karaya vurdu.
Balina değil sahildeki cansız. Gözlerini dikkatle aç, vicdansız Günlerdir aç, yorgun, yarasız, kansız Arap Baharından Karaya vurdu.
Avrupa için Aylan, sanma utanç. Tarihi boyunca duyduğu kıvanç. Tek, bir Hakk’a olan ilahi inanç Arap Baharından Karaya vurdu.
Aylan’ın resmi kime ne anlatır.? Bana tek B.O.P.’u hatırlatır. Olmayan vicdanı nasıl kanatır.? Arap Baharından Karaya vurdu.
divider_cizgi Orhan AFACAN 05.09.2015
Tarih: 05-09-2015 22:32
|
|
|
içimde hasretin var |
|
Yeni Üye 
|
İÇİMDE HASRETİN VAR
Ne güzel paylaşmak Ravza sevincini Görünce iki tanış birbirini. Musafayla kutlar ziyaretini Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah.
Kâbe’den farklıdır Ravzanın safı. Gönülde Ravzanın say’ı, tavafı Tövbesidir Orhan’ın itirafı.* Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah.
Biriktirmişte üçbeş kuruş Yaşlı, hasta Ravzaya yol tutmuş. Geçim, çoluk, çocuk bizi avutmuş Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah
Medineliler her an mescidinde Bin kat sevap alırlar her nefesinde Benim kurtuluşum şefaatinde--- Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah
Heryerde beş vakit ezan okunur Ravzada çok farklı bana dokunur. Adında kalbim acıyla burkulur Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah
Yaşla, Salât, selam karma karışık Her biri Zatına benden çok âşık Kimi çakır, kimi boyda beni aşık Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah
Her nefeste ismini ben anamadım Adını her duyuşta yanamadım “Orhan “diyen sesini duyamadım Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah
Sararken Ravzayı gecenin nuru Bir başka oluyor Ravza huzuru. Ama gönlüm duru, gözüm kupkuru Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah
Yeşil Kubbede geceye gizlenir Yeşil Kubbe gece başka izlenir. Gönüller gece de nurla süslenir Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah
Kara çekirge ayağın, başın ne--?- Ravzaya doğru böyle telaşın ne.? Adeta benimle bu yarışın ne.? Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah
Ya beyaz çekirge sıçrayışın ne.? -- Önümden adeta kaçmayışın ne.? Bana Ravzaya yol açmayışın ne.? Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah
Ölümünü kabul edmek zorundayım Ravzanda mahcupca huzurundayım Veysel Karaninin durumundayım Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah
Zatını kimisi grup grup selamlar Kimi yürüyerek, durup selamlar. Kimi ağlar, kimi susup selamlar Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah
Sakatlar, yaşlılar; gözü yaşlılar Uzaktan gelip sana kavuştular Muhakkak amaçlarına ulaştılar Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah
Herkes arkadaşıyla, ben yalnızım Seni kimseyle nasıl paylaşırım. Seni herkesten sakınır, kıskanırım Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah.
Resim çekmedim Ravzandan Hep seninle olma havasından Kalbim daha güçlü bir kameradan Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah
Yeni ve ilk gelmiş belli Ravzaya Nasıl şukrediyor nasıl Mevlaya Başladım bu halini kıskanmaya Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah
Çekirgeler, kelebekler, böçekler İlla da Ravzanda mı öleçekler.? Resul aşkınımı göstereçekler Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah
Uhudda etrafın çok sık sarıldı Senin dişin, benim kalbim kırıldı Uhudun acısı bugünde vardı Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah
Resulsun, Nebisin hemde Habibsin Yaratılmama tek sen sebebsin. Şehadet edene hep bir sahibsin. Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah
Gönlüm değil, yolum ayrı düşüyor Çiğerim yanıyor, dışım üşüyor. Sensiz her nefes derdi deşiyor Halim kötü, işim zor Ya Resulullah İçimde hasretin var Ya Resülullah Alnıma mührünü vur Ya Resulullah-SAV-
orhan afacan
Tarih: 31-07-2010 11:12
|
|
|
ADIM MEHMETÇİK,SOYADIM ŞEHİTTİR |
|
Yeni Üye 
|
Orhan,Osman,Ömer bunlar bir simge Adımın Okunuşu Mehmetçik\'tir Destanım dolu tarih denen belge Gözüm pek,göğsüm çevik,başım diktir.
Ben Mehmetçik\'im,kendimden eminim. Düşmana korkuyum,dosta güvenim. VATANI CANINDAN ÇOK,ÇOK SEVENİM. VATAN;MEHMET,MEHMET;VATAN demektir.
Sevmeyi öğretti hep bana Atam. Çıkar için değil sevgim;gerçektir. Haksızlığa hiç mi hiç katlanamam Mücadelem ömrümce sürecektir..
Gönlümde,önümde oldu hep ümit Dünümle ,yarına Allah şahittir. Doğdum,yaşarım,öleceğim yiğit
OIRHAN AFACAN
Tarih: 31-07-2010 11:11
|
|
|