Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

Harcı yatırmazsak ne olur?
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Merhaba arkadaşlar.Ben üniversiteye kaydımı yaptırdım ama devam etmiyorum tekrardan sınava girecem.2.dönem harcımı yatırmadım acaba ne olur?Kaydım mı silinir yoksa seneye devam etmek istersem faiziyle ödemem mi gerekir?

Tarih: 30-01-2012 10:54
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
onceki donemin harcını yatırıp ders secimini yaptıysan devam eder yatırmadıgın sürece o dersleri alamazsın zaten belli bi süresi var onları geçirirsen seneye kalır bi adam felan ayarlayıp donem ortalarında kayıt yapabilirmisin onları bılmıyorum tabi hiç başıma gelmedigi icin.Bence en güzeli devam etmeyeceksen kaydını dondur.Böylece hakkında hic bi işlem yapılmaz istedigin sene kaldıgın yerden tekrar başlarsın..

Tarih: 30-01-2012 14:20

Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
merhaba arkadaşlar ,ben yalova üniversitesi peyzaj 2 yıllık bölümünü kazandım,kaydımı yaptırdım fakat kaydımı dondurdum çünkü başka bir üniversite daha okuyordum ikisinin bana ağır geleceğini düşündüm ,şimdi dondurduğum bölümün 2.taksitini yada hiçbir taksit parasını ödemesem birşey olurmu ,

Tarih: 15-02-2012 19:19

Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Okuduğunuz bölümü dondurmanın ön koşulundada harcı yatırmış olmak var maalesef .

Tarih: 16-02-2012 08:40