Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

sınıf geçme
Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
birinci dönem ortalaması geçme notundan düşük ise ise 2. dönem derslerini alabiliyor muyuz yoksa direk tekrara mı kalıyoruz?

Tarih: 18-01-2012 14:26
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

sınıf geçme
Site Yöneticisi
Daha Fazla Bilgi
o dediğin geçme notu 1. ve 2. dönemin ortalaması. yani 1. dönem gecme notunun altındaysan 2. dönem bi sıkıntı yok.
ama 1. ve 2. dönemin (iki dönemin ortalaması) ortalaması gecme notundan dusukse o zman sınıf tekrarı

Tarih: 18-01-2012 15:14

sınıf geçme
Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
peki birinci dönem 4 tane alttan ders kalırsa burs kesilir mi

Tarih: 23-01-2012 22:59

sınıf geçme
Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Eğer yıl sonunda toplam 3 dersin alttan kaldıysa kesilir.
Bu durumda senin şimdiden 4 dersin kaldığı için kesilecektir

Tarih: 23-01-2012 23:03

sınıf geçme
Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
yazokulunda geçsek tekrr baglanr mı peki

Tarih: 24-01-2012 01:01

sınıf geçme
Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
yaz okulu yeni geldi yönetmelik ne bilmiyorum ama mantıken baktığımızda yaz okulundan sonra sene bitiyor ve yaz okulundan sonra bakarlar kaç ders kaldığına gibi geliyor

Tarih: 24-01-2012 21:09

sınıf geçme
En Emektar Üye
Daha Fazla Bilgi
peki zeki müren'de bizi görecek mi?

Tarih: 24-01-2012 22:43

sınıf geçme
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
arkadaşlar ben 1.ncı sınıftayım benım suan guzyarıyıl notum 1,63 GAO ise 1.72 sadece kımya we tarıhten sorumluyum kımyadan gectım ama tarıhten vıze 30 fınal 50 but bellı degıl ... dıyelım tarıhten aldıgım puan 60 falan olsa gecıorum... ama guz yarıyıl puanım 1.75 olmazsa ne olur ??? cewap werırsenız coook sewınırım

Tarih: 26-01-2012 15:58

sınıf geçme
Site Yöneticisi
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

deli_kiz yazmış:
arkadaşlar ben 1.ncı sınıftayım benım suan guzyarıyıl notum 1,63 GAO ise 1.72 sadece kımya we tarıhten sorumluyum kımyadan gectım ama tarıhten vıze 30 fınal 50 but bellı degıl ... dıyelım tarıhten aldıgım puan 60 falan olsa gecıorum... ama guz yarıyıl puanım 1.75 olmazsa ne olur ??? cewap werırsenız coook sewınırım

güz yarıyılın 1.75 olmazsa bişi olmaz. ama şartlılardan kalmıs olursun.
eğer hem bahar hem güz yarıyıllın ortalaması yani sene sonu ortalaman 1.75 in altın olursa sınıfta kalırsın. yani üstten hiç ders alamazsın.

Tarih: 26-01-2012 18:57

sınıf geçme
Çok Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

mecbur yazmış:
Alıntı:

deli_kiz yazmış:

eğer hem bahar hem güz yarıyıllın ortalaması yani sene sonu ortalaman 1.75 in altın olursa sınıfta kalırsın. yani üstten hiç ders alamazsın.

şimdi durumlar değişti.. artık sınıf geçmek için GENEL AKADEMİK ORTALAMA en az 2 olmalı.

Tarih: 26-01-2012 19:14

sınıf geçme
Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

mecbur yazmış:
Alıntı:

deli_kiz yazmış:

o değişti yalnız sınıf geçme notu 1.75 değil 2.00 , şartlıların geçmesi için yarıyıl ortalaması da 2.25'e yükseltildi
yani 2. dönem daha yüksek notlar alman gerek..

Tarih: 26-01-2012 19:15

sınıf geçme
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
tsk ederım ... ama bır sorum daha olacak ??pekı guzyarıl olan 1.63 mu 2.00 olacak yoksa genel ortalamam mı 1.72 2. donemle toplanıp 2.00 olursa mı 2. sınıfa gecebılecem

Tarih: 27-01-2012 16:24

sınıf geçme
Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

deli_kiz yazmış:
tsk ederım ... ama bır sorum daha olacak ??pekı guzyarıl olan 1.63 mu 2.00 olacak yoksa genel ortalamam mı 1.72 2. donemle toplanıp 2.00 olursa mı 2. sınıfa gecebılecem

genel not ortalaman en az 2.00 olmalı sınıf geçebilmen için, yarıyıl not ortalaması sadece dc , dd olan derslerin geçmiş sayılabilmesi için önemli onun dışında hiçbir etkisi yok.
2. yarıyıl tahmini 2.3 , 2.4 gibi bir yarıyıl not ortalaması almalısın ki genel not ortalaman 2.00 ve üzeri olabilsin ve sınıf geçebilesin ok?

Tarih: 28-01-2012 21:27

sınıf geçme
Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Alttan 3 ders olduğu taktirde burs kesiliyor ve o dersleri daha sonra geçsen bile burs tekrar bağlanmıyor..

Tarih: 29-01-2012 18:31

sınıf geçme
Çok Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
dc ve dd lerin geçebilmesi için artık yıl sonu not ortalamasına bakılıyor dönemin değil.

Tarih: 30-01-2012 00:54