Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

CC Alınan Dersten Bütünleyemeye Girmek?
Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
CC aldığım bir dersten bütünlemeye gelmek için ne yapmam gerek? hoca ile mi konuşacağım yoksa dilekçe falan mı? eğer dilekçe ise dilekçeyi nereye vereceğim? lütfen yardım!!1

Tarih: 04-01-2012 20:11

Düzenleyen unspoken tarih 4/1/2012 21:12:44
Düzenleme Notu: Başlıklar konuyu özetler nitelikte olmalı
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

yardımm
Süper Üye
Daha Fazla Bilgi
hocayla konuşup ikna etmen lazım.dilekçe fln işlemez.Ama hoca notunu cc olarak otomasyona girdiyse değiştirmesi baya bi zor onu da söyleyim..

Tarih: 04-01-2012 21:00

yardımm
Çok Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

banamusade yazmış:
hocayla konuşup ikna etmen lazım.dilekçe fln işlemez.Ama hoca notunu cc olarak otomasyona girdiyse değiştirmesi baya bi zor onu da söyleyim..

sallama canım. http://www.resmigazete.gov.tr/main.as ... iler/2011/08/20110802.htm

31.madde ne diyor bak:
MADDE 31 – (1) Yarıyıl/yıl sonu sınavlarında başarı notu FF, FD veya K olan öğrenciler için Senato tarafından belirlenen akademik takvime uygun olarak bütünleme sınavları yapılır.

(2) Başarı notu DC, DD ve üzeri olan öğrenciler de o yarıyılda/yılda aldıkları bu derslerin bütünleme sınavlarına girebilirler. Bütünleme sınavına giren öğrenciler için bütünleme notu geçerlidir.

(3) Bütünleme sınavı sonunda başarı notları hesaplanırken ara sınav notları ortalamasının başarı notuna katkısı konusunda, bu Yönetmeliğin 23 üncü maddesi hükümleri uygulanır.

Tarih: 05-01-2012 09:49

yardımm
Süper Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

cecgko yazmış:
Alıntı:

banamusade yazmış:

sallama canım. http://www.resmigazete.gov.tr/main.as ... iler/2011/08/20110802.htm

31.madde ne diyor bak:
MADDE 31 – (1) Yarıyıl/yıl sonu sınavlarında başarı notu FF, FD veya K olan öğrenciler için Senato tarafından belirlenen akademik takvime uygun olarak bütünleme sınavları yapılır.

(2) Başarı notu DC, DD ve üzeri olan öğrenciler de o yarıyılda/yılda aldıkları bu derslerin bütünleme sınavlarına girebilirler. Bütünleme sınavına giren öğrenciler için bütünleme notu geçerlidir.

(3) Bütünleme sınavı sonunda başarı notları hesaplanırken ara sınav notları ortalamasının başarı notuna katkısı konusunda, bu Yönetmeliğin 23 üncü maddesi hükümleri uygulanır.
kemal kılıçdaroğlu detected

Tarih: 05-01-2012 10:56

En Emektar Üye
Daha Fazla Bilgi
adam uğur dündar beyler.

Tarih: 05-01-2012 13:26

Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
yani cc ile geçilen dersin bütünlemesine giriliyor muuuu? anlamadım:S

Tarih: 08-01-2012 12:58

Süper Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

toprakk yazmış:
cecgko uğraşıp iletisinde yönetmeliğin bütünlemeler ile ilgili kısmını bulup paylaşmış.sende hazıra konmak yerine 30 saniyeni alttaki iletiyi okumaya ayırırsan sorunun cevabını bulacaksın.

Tarih: 08-01-2012 19:03

Site Yöneticisi
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

toprakk yazmış:

Alıntı:
(1) Yarıyıl/yıl sonu sınavlarında başarı notu FF, FD veya K olan öğrenciler için Senato tarafından belirlenen akademik takvime uygun olarak bütünleme sınavları yapılır.

yani cc ile girilemiyor

Tarih: 08-01-2012 19:45

Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
cc ile gırılıor kardes ama notun dusme olasılıgı da var.yanı büte girersen büt notun gecerli olacak.ben gırdım o yuzden sölüyorum.

Tarih: 08-01-2012 21:53

Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
dc ve dd butunlemeye giriyor ama ortalaman yüksek olursa şartlı geçiyorsun peki kaç dersten şartlı geçebiliyoruz

Tarih: 10-01-2012 11:55

Süper Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

tugce92 yazmış:
dc ve dd butunlemeye giriyor ama ortalaman yüksek olursa şartlı geçiyorsun peki kaç dersten şartlı geçebiliyoruz
sayı sınırlaması yok.ortalaman 2.25 in altına düşmediği sürece şartlı ders geçebilirsin

Tarih: 10-01-2012 13:54

Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
son soru şartlı geçiyorsun ama bütenlemeye girdin geçemedin tekrar şartlı geçermişın yoksa yaz okulu mu

Tarih: 11-01-2012 11:18

Çok Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

tugce92 yazmış:
son soru şartlı geçiyorsun ama bütenlemeye girdin geçemedin tekrar şartlı geçermişın yoksa yaz okulu mu

şartlı geçtiğin dersin notunu bütünlemeye girip düşürürsen kalırsın. yani yaz okulu.

Tarih: 11-01-2012 11:26

Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Büte giren ögrencilerin final yada bütten hangisi daha fazlaysa o iişleme sokuluyor gibisinden bir şey duydum nedir bunun aslı acaba ya?

Tarih: 16-01-2012 11:22

Çok Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

hayatt yazmış:
Büte giren ögrencilerin final yada bütten hangisi daha fazlaysa o iişleme sokuluyor gibisinden bir şey duydum nedir bunun aslı acaba ya?

öyle birşey yok, bütünlemenin notu işleme girer.

Tarih: 16-01-2012 13:32