gercekten çok komik ve bnm hatam gecmiş yıllarda çıkan sınav sorularından bahsetmek istemiştimm ... en azından okumuşsunuz tesekkürler ii eglenceler...
arkadas bu okulda hiç butunluk yok tum unv. lerde vizeden sonra 1 hafta kafa tatili olur bunlar bırak birlikte ders kırmayı kimse kimseye yardım etmior .... he bide anasayfada; Dersler ders notları / vize, final, büt soruları
seklinde forum yan baslığına acıklama yapılmışsa dalga gecilmek o zamn en mantıksız halini alır .... 2 unv yi okuyorumm hayatımda ilk defa nefret ediyorum okul ortamından .... uyelik nasıl siliniyorsa arkadasım bana yardımcı olursan ii olur...
o ders notları, sınav soruları bölümü var çünkü elimizdeki ders notlarını ve bize gonderilen ders notlarını paylaşıyoruz zaten. kimse göndermezse yoktan var edemeyiz dimi (misal hiç gönderdin mi sen) yapmış olduğun yazım yanlışı ile alay edilmesi doğru bir şey değil. ama canları sıkılıyor anlıyorum onları. - üyeliğini silemezsin ama dondurabilirsin dondurulmasını istiyorsan bana özel mesaj at dondırıyım (dondurduktan sonra bi daha giremezsin siteye)