Alıntı:
mecbur yazmış:
Soru bankası modulu hazılıyorum 
Bilgi yarışması şeklinde olacak. Her soruya 30 sn ye. Puan sıralaması olacak. 1 testi 1 kişi sadece 1 kere çözebilecek.
İşte şunun gibi bişey olacak bittiğinde 

soru yazarak katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime gecebilir
feys'te quiz matic diye bi bilgi yarışması var..diğer kişilerle aynı anda yarışıyosun..en sondayken en başa gelebiliyosun..her soru 30 saniyede cevaplanıyo, görür görmez cevaplarsan -tabii artık sonlara düştüm deyip soruyu görmeden de basabiliyosun ve tutarsa- 10 tam puan alıyosun, daha uzun sürede cevaplarsan daha az puan, hem zamana karşı yarışıyosun hem diğer kişilere..tabii öyle olunca işin içine hırs, rekabet, intikam , tutku da giriyo

, neyse abartmıyim

seviye seviye ilerliyo, soruları bildikçe seviye atlıyosun.tabii bunun için online kişi sayısı çok olmalı, en az iki kişiyle oynuyosun, bizim sitenin onlinelık durumunu düşünürsek olmaz sanırım

ama seninkindeki "puan sıralaması ve 1 testi 1 kişinin sadece 1 kere çözebilmesi" meselesi bunu telafi eder

ayrıca şıkları ikiye düşürme, joker hakkı gibi şeyler yok.sohbet kısmı da oluyo altta, sorunun doğru cevabı verilmiyo bu quiz matic'te, bilen kişiler cevaplama süresi dolduktan sonra yazıyolar cevabı, isterlerse..bi de ortaya sanal para koyarak oynanıyo.bu vesileyle burdan herkese tavsiye ederim.benim severek yarıştığım bi bilgi yarışması hatta oynadığım bi oyun diyelim.sürükleyici, müdavimi olunası yarışmamsı oyun daha doğrusu itiraf etmem gerekirse bu ara yoğunluktan bıraktım, ama senin mesajı görünce aklıma geldi
hâsılı, güzel bi mevzuya parmak basmışsın mecbur, çalışmalarında başarılar. saygılar