Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

Bu Sene Kpss Girecek Olanlar Var mı?
Site Yöneticisi
Daha Fazla Bilgi
Kimler bu seneki kpss sınavına girmeyi düşünüyor.
Kpss adayları için sitede özel bir bölüm oluşturalım mı?

Tarih: 28-11-2011 19:11
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

En Emektar Üye
Daha Fazla Bilgi
bilmem.. mahalle baskısı var gerçi girmem için ama. devlette mülayim bir memur olmak pek bana göre değil.
içine ettiğimin ülkesinde de özel sektörle çalışmak borsaya para yatırmak gibi, uzun vadede ne olacağı bellisiz..
ama yine de gireyim diyorum..
sitede böyle bir konu açılması -başta benim için- çok iyi olur.
kpss hakkında tek kelime bilmiyorum.

Tarih: 28-11-2011 21:36

Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
evet oluşturalım lütfen bende gireceğim

Tarih: 02-12-2011 10:43

Site Yöneticisi
Daha Fazla Bilgi
Soru bankası modulu hazılıyorum
Bilgi yarışması şeklinde olacak. Her soruya 30 sn ye. Puan sıralaması olacak. 1 testi 1 kişi sadece 1 kere çözebilecek.
İşte şunun gibi bişey olacak bittiğinde

Open in new window

soru yazarak katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime gecebilir

Tarih: 04-12-2011 22:17

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Kpss eğitim bilimleri dersleri video anlatımlı paylaşmak isterim,isteyen arkdaşlar bana ulaşsın

Tarih: 05-12-2011 01:44

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

mecbur yazmış:
Soru bankası modulu hazılıyorum
Bilgi yarışması şeklinde olacak. Her soruya 30 sn ye. Puan sıralaması olacak. 1 testi 1 kişi sadece 1 kere çözebilecek.
İşte şunun gibi bişey olacak bittiğinde

Open in new window

soru yazarak katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar benimle iletişime gecebilir

feys'te quiz matic diye bi bilgi yarışması var..diğer kişilerle aynı anda yarışıyosun..en sondayken en başa gelebiliyosun..her soru 30 saniyede cevaplanıyo, görür görmez cevaplarsan -tabii artık sonlara düştüm deyip soruyu görmeden de basabiliyosun ve tutarsa- 10 tam puan alıyosun, daha uzun sürede cevaplarsan daha az puan, hem zamana karşı yarışıyosun hem diğer kişilere..tabii öyle olunca işin içine hırs, rekabet, intikam , tutku da giriyo , neyse abartmıyim seviye seviye ilerliyo, soruları bildikçe seviye atlıyosun.tabii bunun için online kişi sayısı çok olmalı, en az iki kişiyle oynuyosun, bizim sitenin onlinelık durumunu düşünürsek olmaz sanırım ama seninkindeki "puan sıralaması ve 1 testi 1 kişinin sadece 1 kere çözebilmesi" meselesi bunu telafi eder ayrıca şıkları ikiye düşürme, joker hakkı gibi şeyler yok.sohbet kısmı da oluyo altta, sorunun doğru cevabı verilmiyo bu quiz matic'te, bilen kişiler cevaplama süresi dolduktan sonra yazıyolar cevabı, isterlerse..bi de ortaya sanal para koyarak oynanıyo.bu vesileyle burdan herkese tavsiye ederim.benim severek yarıştığım bi bilgi yarışması hatta oynadığım bi oyun diyelim.sürükleyici, müdavimi olunası yarışmamsı oyun daha doğrusu itiraf etmem gerekirse bu ara yoğunluktan bıraktım, ama senin mesajı görünce aklıma geldi

hâsılı, güzel bi mevzuya parmak basmışsın mecbur, çalışmalarında başarılar. saygılar

Tarih: 07-12-2011 05:01
far or near god is dear.more or less god is endless.east or west god is the best.moon or sun god is one.big or small god is all.poor or lord god is world.out or in god is seen.short or tall god's on call.old or young hear god's song.