Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

En Alt   Önceki konu   Sonraki konu  Kilitli Konu

Okula Devam Mecburiyeti?
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
küçük oğlumdan dolayı okula devam sorunu yaşıyorum.rapor alıp sadece sınavlara girsem bu mümkün mü?

Tarih: 28-09-2011 10:02

Düzenleyen unspoken tarih 28/9/2011 20:29:36
Düzenleme Notu: 6. site kuralı
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

bir bakar mısınız
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
devam zorunluluğunuz varsa hocalarla görüşüp durumunuzu izah edin. anlayışla karşılarlarsa sorun kalmaz. fakat şunu belirtmeliyim ki raporla bu durumu kurtaramazsınız.

Tarih: 28-09-2011 11:28

bir bakar mısınız
En Emektar Üye
Daha Fazla Bilgi
çoluğun çocuğun varsa işin ne üniversitede ablacım?
gerçekçi olalım, kimse bana 'okumanın yaşı yok' demesin..
muhtemelen, diplomayı alsan bile iş hayatında sana faydası olmayacak bir ön lisans bölümünü
kazandın ve 'hiç yoktan iki yıllık okuyacağım anam, bir büro açtım mı oh mis, kimseye muhtaç kalmam (özellikle kocaya) ' diyorsun.. bu ülkede bu işler böyle yürümüyor..
gerçekten de amacın bir iş sahibi olmak istiyorsan bu ancak iyi bir sermaye ve ticari zeka ile olur..
piyasa şartlarında diplomanın hiç bir önemi yok..
ama sen sadece okumuş olmak için okula geleceksen, bu bir heves ise ya da ne bileyim bir hedef ise,
oğlunuzun rezil olmasına gerçekten de değmez..

Tarih: 28-09-2011 20:15

bir bakar mısınız
Site Yöneticisi
Daha Fazla Bilgi
hocalarla konuş bence cogu anlayışla karşılayacaktır.
olmadı başka taktikler izlersin (arkadaşlarından yardım iste)

Tarih: 28-09-2011 20:25

bir bakar mısınız
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

serhangenc yazmış:
çoluğun çocuğun varsa işin ne üniversitede ablacım?
gerçekçi olalım, kimse bana 'okumanın yaşı yok' demesin..
muhtemelen, diplomayı alsan bile iş hayatında sana faydası olmayacak bir ön lisans bölümünü
kazandın ve 'hiç yoktan iki yıllık okuyacağım anam, bir büro açtım mı oh mis, kimseye muhtaç kalmam (özellikle kocaya) ' diyorsun.. bu ülkede bu işler böyle yürümüyor..
gerçekten de amacın bir iş sahibi olmak istiyorsan bu ancak iyi bir sermaye ve ticari zeka ile olur..
piyasa şartlarında diplomanın hiç bir önemi yok..
ama sen sadece okumuş olmak için okula geleceksen, bu bir heves ise ya da ne bileyim bir hedef ise,
oğlunuzun rezil olmasına gerçekten de değmez..

öncelikle sen ve senin gibileri kesinlikle kaale alıp muhatap olarak bile görmüyorum.ayrıca hiç kimsenin hayatını bilemezsin,ne şartlar altında yaşadığını.ama eğer çok merak ettiysen belirteyim 4 yıllık gelecek vaat eden bir bölümde okuyorum.en azından üniversitedeki ve dershanedeki hocaların dediği bu.iki yıllık okuyacak olsaydım onu aöf tede okurdum.bu yüzdendir ki o çok kıymetli bilgilerini kendine sakla.bakarsın gerek olabilir bundan sonraki hayatında.
bazen hayat senin ellerinde olmayabiliyor.hayatını artık eline alacak güce geldiğindede böyle geç oluyor.
iyiki de oğlum olmuş belkide oğlum olmasaydı ben bu kadar azimli olamayacaktım.ben halimden çok memnunum düşüncelerimden çok mutluyum.4-5 yıl sonra kendimi iyi bişeyler yaparken görmek istiyorum.bu da en doğal hakkım.
yaşım hiç bir şeyi yapmaya geç değil.
biliyormusun böyle yorum yapanların sayesinde ben dahada bi azimleniyorum dahada bi mücadeleci damarım kabarıyor.
ama yine de bu zamanda sen ve senin gibi sığ düşünceli insanları görmek gerçekten üzücü.

Tarih: 29-09-2011 11:51

bir bakar mısınız
En Emektar Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

sezen_01 yazmış:
öncelikle sen ve senin gibileri kesinlikle kaale alıp muhatap olarak bile görmüyorum.ayrıca hiç kimsenin hayatını bilemezsin,ne şartlar altında yaşadığını.ama eğer çok merak ettiysen belirteyim 4 yıllık gelecek vaat eden bir bölümde okuyorum.en azından üniversitedeki ve dershanedeki hocaların dediği bu.iki yıllık okuyacak olsaydım onu aöf tede okurdum.bu yüzdendir ki o çok kıymetli bilgilerini kendine sakla.bakarsın gerek olabilir bundan sonraki hayatında.
bazen hayat senin ellerinde olmayabiliyor.hayatını artık eline alacak güce geldiğindede böyle geç oluyor.
iyiki de oğlum olmuş belkide oğlum olmasaydı ben bu kadar azimli olamayacaktım.ben halimden çok memnunum düşüncelerimden çok mutluyum.4-5 yıl sonra kendimi iyi bişeyler yaparken görmek istiyorum.bu da en doğal hakkım.
yaşım hiç bir şeyi yapmaya geç değil.
biliyormusun böyle yorum yapanların sayesinde ben dahada bi azimleniyorum dahada bi mücadeleci damarım kabarıyor.
ama yine de bu zamanda sen ve senin gibi sığ düşünceli insanları görmek gerçekten üzücü.

hı hı, evet..

Tarih: 29-09-2011 19:54

Okula Devam Mecburiyeti?
Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
ben susacam.

Tarih: 01-10-2011 21:30

Okula Devam Mecburiyeti?
Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
birilerinin bu tavırlarını degiştirmesi lazım artık ...

Tarih: 01-10-2011 21:41

Okula Devam Mecburiyeti?
Süper Üye
Daha Fazla Bilgi
Çok kişiyi siteden uzaklaştırır bu ve benzeri tavırlar benden uyarması.

İnsanların hayatlarını, şartlarını, ne gibi sorumluluklar taşıdıklarını bilmeden hömkürmemek gerek, bilsek bile bizi bağlamaz.
Soru sorulmuş, ona cevap verin, siz "ne işin var üniversitede ablacım?" deyince o şahıs üniversiteyi bırakmayacak, her haltı ben bilirim modundaki eleştrileri bırakın.

Tarih: 04-10-2011 12:40

Okula Devam Mecburiyeti?
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
benim bildiğim rapor devamsızlığa etkili değil sadece vize ve finallerde işe yarar. tek şansın gidip hocalara durumu izah etmen. annem de aynısını yapmıştı ben çocukken üniversteyle erken tanıştım yani ^^ okula götürürmüş bazen beni. marmara üniv iktisat bitirdi. sende yaparsın takma insanların söylediğini .

Tarih: 04-10-2011 14:57

Okula Devam Mecburiyeti?
Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
neler olmuş burda ya...
burda serhana yüklenmeyi bırakın bence önce... serhanın bugune kadar yazdığı yazıların, satırlarında ve sözcüklerinde onlarca anlam çıkarıp arkasında duranlar cephe almış ilginç..

serhan vizyonu geniş adamdır... anlayıp dinlemeden hemen den de tipik "türk galyanı" ile mahkeme kurulmuş arkadan estirilmiş... çocuğa zincir vurupta kellesini alaydınız bari...

kimse kimsenin hayatını ilgilendirmez evet o yüzden bizler öyle oldukki sokakta ölen adamı umursamayız..
burası hür bir ülke?! değilmi adam düşüncesini söylemiş Kİ iyi niyetiyle...
"piyasa şartlarında diplomanın hiç bir önemi yok..
oğlunuzun rezil olmasına gerçekten de değmez.." diyerek bunu göstermiş... önemli kısım bura yani...
burasını açık sanırım açıklamaya ekstra gerek duymuyorum....
herkesin zeka seviyesine bırakıyorum...
sindiremediğim herkesin birbirinin açığını araması...

ey benim gazla çalışan güzel ülkemin güzel insanları (%60lık kısım)
size sözüm yok...

not: serhanım oyum sana... (anlayan anladı..)

Tarih: 04-10-2011 23:11

Okula Devam Mecburiyeti?
Site Yöneticisi
Daha Fazla Bilgi
Open in new window

Tarih: 04-10-2011 23:25

Kilitli Konu