Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

üniversitede saglık hizmeti
Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
üniversite hastanesindenmi yararlanabiliyorum.başka hastanelerde tedavi olabiliyormuyum?

Tarih: 16-09-2011 11:10
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
benim de bir sorum olcaktı. herhangi bir sağlık güvencesi olmayan öğrenciler için üniverstnn verdiği hizmet varmş. hastane masraflarınn bi kısmını karşılama gibi.bilgisi olan var mı ?

Tarih: 16-09-2011 12:56

Süper Üye
Daha Fazla Bilgi
İstediğin hastanede muayene olabiliyorsun ama ilaçları okulun anlaşmalı olduğu eczaneden alıyorsun %10 nu ödüyorsun.

Tarih: 16-09-2011 14:14

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
hastaneye herhangi bir yüzde ödüyor muyum??

Tarih: 16-09-2011 14:44

Süper Üye
Daha Fazla Bilgi
Devlete ödemiyorsun ama özele ne olur bilmem

Tarih: 16-09-2011 19:28

Süper Üye
Daha Fazla Bilgi
Ne yaptın başvurdun mu bende bugün okulla görüştüm daha herhangi bir yazı gelmedi dediler.

Tarih: 16-09-2011 19:29

Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Hiçbir sağlık güvencesi olmayan öğrenciler için böyle bir uygulama var tabiki toprak.Okul panolarını takip etmen lazım gerekli belgeler asılır onlarla başvurunu yapacaksın.yinede net zamanını öğrenmek için fakültene öğrenci işlerine danışmanı öneririm..

Tarih: 16-09-2011 19:52

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
öğrenci işlerini aradım telefonda olmaz gelirsen bilgi veririm dedi.pazartesi günü gideceğim.okulun sitesindede şöyle bir bilgi var zaten:

Sağlık Hizmetleri

Mediko- Sosyal Ünitesinden Kimler Yararlanabilir?

Anne-babadan dolayı veya kendisi, herhangi bir sosyal güvenlik kurumuna bağlı olmayan ve bunu belgeleyen her öğrenci, Mustafa Kemal Üniversitesi’nin Mediko-Sosyal Ünitesinden yararlanabilir.

Üniversitenin Sağlık Hizmetlerinden Yararlanabilmek için Başvuru Sırasında Hangi Belgeleri Hazırlamalıyım?

1) 1 Adet Vesikalık Fotoğraf
2) 1 Adet Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
3) Nüfus Dairesi Müdürlüklerinden alınacak 1 Adet Aile Nüfus Kayıt Örneği
4) Bağkur, Emekli Sandığı ve SSK’dan öğrencinin ile anne-babasının söz konusu kurumlara bağlı olmadığını gösteren belgeler alınacaktır.

NOT: 25 yaşını gün/ay/yıl olarak dolduran öğrenciler, sadece kendi adına Bağkur, Emekli Sandığı ve SSK’dan söz konusu kurumlara bağlı olmadığını belirten belgeler ile başvurmaları yeterlidir.

5) Öğrenciler hazırlamış olduğu tüm belgeler ile öğrenci no, sınıf, bölüm, ikamet ettiği ev adresi, cep/ev telefonu gibi bilgilerin yazılı olduğu dilekçeyi bölümlerinin öğrenci işlerine teslim edeceklerdir. Ayrıca onaylanan sağlık karneleri bölümlerinin Öğrenci İşlerinden alınacaktır.

Sağlık Karnesinin Yararı Nedir?

Rahatsızlandığınız zaman sağlık karnesi ile üniversitemizin hekimleri veya diş hekimi tarafından muayene edilebilir, gerekirse farklı devlet kurumlarına sevk işlemlerinizi yaptırabilir, tedavi olup ilaçlarınızı %10 kendi katkı payınız ile alabilirsiniz. Böylece sağlık durumunuzun bozulması, maddi durumunuzun bozulmasına yol açmayacaktır!

Sağlık Karnesinin müracaat şartları size uygunsa gerekli evrakları hemen hazırlayın! Unutmayın ki hastalık bazen düşündüğünüzden çabuk kapınızı çalabilir!

Tarih: 16-09-2011 20:08

Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
verdiğinz bilgiler için çok teşekkür ederim

Tarih: 17-09-2011 19:09

Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
ya ben okulun sitesinde boyle bi yazı göremedim. hani ben mi bulamıyorum sadece diye merakımdan soruyrm bulan arkadaş bana da söylerse merakm geçicek ya

Tarih: 17-09-2011 19:18

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi

Tarih: 18-09-2011 11:21