Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

reyhanlı myo
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
reyhanlı myoda olan var mı

Tarih: 26-08-2011 00:05
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

reyhanlı myo
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
evt merak etme tek değilsin

Tarih: 27-08-2011 19:04
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

reyhanlı myo
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

heart yazmış:

Hoşgeldiniz, Ben Reyhanli myo'da deqiL'im ama , Reyhanlı'da bi sıkıntınız QLursa, ileti$ime Gecin Yeter, ELimden gEleni Yaparim

ufak bi NOt : Reyhanlı Hakkında duyduklariniza fazla kulak asmayin (: insanlar abartarak bazi konu$malari yapiolar.. neise,

Bi sıkıntınız QLura, görü$mek diLeğiyle..

Tarih: 08-09-2011 23:10

reyhanlı myo
Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

iSmailL yazmış:
Alıntı:

heart yazmış:

ufak bi NOt : Reyhanlı Hakkında duyduklariniza fazla kulak asmayin (: insanlar abartarak bazi konu$malari yapiolar.. neise, quote]

evet yaşadıkça göreceksiniz....
ancak ismaile şu konuda katılmıyorum... kimseye güvenmeyin özellikle reyhanlıda...
kıbrısta " çalışanlar aranıyor reyhanlılılar hariç" diye tabela görmüştüm ki haksızda değiller

size tavsiyen kimseye güvenmeyin özelllikle reyhanlıda

Tarih: 08-09-2011 23:18

reyhanlı myo
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

ozqun yazmış:
Alıntı:

iSmailL yazmış:
Alıntı:

heart yazmış:

ufak bi NOt : Reyhanlı Hakkında duyduklariniza fazla kulak asmayin (: insanlar abartarak bazi konu$malari yapiolar.. neise, quote]

evet yaşadıkça göreceksiniz....
ancak ismaile şu konuda katılmıyorum... kimseye güvenmeyin özellikle reyhanlıda...
kıbrısta " çalışanlar aranıyor reyhanlılılar hariç" diye tabela görmüştüm ki haksızda değiller

size tavsiyen kimseye güvenmeyin özelllikle reyhanlıda

NasiL Bakarsaniz Öyle Görürsünüz.. || Reyhanlı Kücük Bi Yer... Zaten O insanlar Yüzünden Reyhanlı'nın adi O kadar Cıktı, Her Yerde Kötü insanlar wardir.. Ama bu yüzden Bi ilçe'yi komple lekelemek , Ne kadar Doqru ?

."bu dahil tüm genellemeler yanlıştır" der nietzsche.

Ben Reyhanlı'da kapkac QLayi Görmedim ?

Yol Ordasinda Silah'la kafasina Sıkılan adam'da görmedim..

Büyük $ehirde QLan bütün pislikleri Göremez'sin.. ama Her yerde Çirkef vardir.. Size Tavsiyem.. Konu$acaqiniz insanlari iyi Seçin. (:

Tarih: 08-09-2011 23:52

reyhanlı myo
Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
butun genellemelerin yanlis olmasi halinde "butun genellemeler yanlistir" genellemesi dogru olacaktir diyorsun ya. dinle bilader ancak "butun genellemeler yanlistir" genellemesinin dogru olmasi genellemenin yanlis olmasi anlamina gelecektir. bu boylece surup gideceginden sonuçta sende septik olmadığına göre paradoks ve tümevarımlarla bana kafa tutma... iki satır nietzsche okuyup bana felsefe veya klavye delikanlılığı yapma...

kitap okuyan adam $ Q gibi yazı karakterlerini kullanmaz ne olduğun belli "clubber" genç..

sana abi tavsiyesi türkçeni düzelt... ekmeğine bak...

iki gündür buraya gelip tanımadığı adamsın! mkü müsün o bile meçhul... ne ayaklsın? kaçakçı mısın esrarkeş misin katil misin belli değil... kimse seni tanımıyor... millet seni tanımadan iki günde ne yardım isteyecek??? ne ayaksın? kırk ayaksan kaçıncısısın? unutma o kırk ayağın kırkdanda geçtim ben sorun değil senden de geçmek...

çirkef demek o kadar kolay değil.. bu lafların altında kalırsın...

Tarih: 09-09-2011 00:11

reyhanlı myo
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Beni Tanimadan, Benim Kim Olduqumu biLmeden Kendi Kafandan Fikirlerle Hareket Edim, Benim hakkında Kendince Karar'lara varma (:

bi insan'in NasiL Klawye Kullandiqindan O insan'in NasiL Bi Karektere Sahip QLduquna NasiL karar WerebiLiOSun Ona anlam weremedim Zaten (:

Ben Ekmeği'me de BakiOrum, insanLiqima'da...

Gelelim Reyhanlı'ya.. |

Kac yil Ya$adin Reyhanlı'da.. Genelde Bu yaygaralari veren Yurt'lar Olur, Öqrenciler, Geldiklerinde kendilerini bi yurd'a atsin, kaziklansin, Reyhanlı'yi texas Yaptilar Zaten, dedikodulariyla..

Burdaki amaÇ ta Belli ||

ÖqrenCi'ler, GElince Gözleri kırılsın, direk yurd'a yaziLsin, Güzel bi kazik atim (:

Sende Onlarin Yemcilerindenmisin anlamadim ? Ne Bu reyhanlı'yı karalama Çabasi ?

Reyhanlı Yapi QLarka Kücük bir memleket.. ama Bi Çok Noktada diğer Yerlerden iyi durumda, Ekonomik Olsun, Kültürel Olsun.. Tabi Sen bi Reyhanlı'Lı QLmadiqin icin Bunu bilemezsin.. Neise.. BununLa ilgili Okul aÇıldıqın'da müdür YardimCisi Mehmet Duruel Size açıkLamali QLarak Bi Konu$ma Yapacaktir Ders Giri$inde (:

$imdiden Herkez'e ba$ærilar...

ha $u noktayi da Belirtim (: Yardimci QLmak ? Sen bu sitede Nie warsin ? yani derdin ne insanlar Birbirine Yardimci QLsun diye açıLmı$ bi site | ve benim üyelik ba$LanqiC tarihi'me de BakabiLirsin (: tabi Kafan O kadar basiO'sa.. bide Sana Son bir QLarak.. Tanimadiqin insan'lar Hakkında Ön yargiLi QLup.. Kendi KAfan'dan YorumLar Yapma...

Tarih: 09-09-2011 00:35