Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

İskenderun Yurt
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Arkadaşlar İskenderun'da ki KYK yurdu nasıl ? Ayrıca önerebileceğiniz özel yurt,apart falan varmı? yardımcı olursanız sevinirim

Tarih: 24-08-2011 03:48
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

İskenderun Yurt
Çok Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
kız yurdu merkezde ve iyi diye duydum. fener caddesi 72.sokakta özel bir kız yurdu daha var.(3 apartman yanımızda oldukça güzel bir yer köşk gibi). erkek yurdu acınacak halde.benden bu kadar

Tarih: 24-08-2011 10:10

İskenderun Yurt
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
anladım.peki önerebileceğiniz özel yurt ve apartlar var mı?

Tarih: 24-08-2011 12:53

İskenderun Yurt
Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
iskenderun kyk
en son giris saati yaz doneminde 23:00. Kis doneminde 22:30
Erkekler icin 6 kisilik oda. Kizlarda ise durum degisiyor. Ikinci bi yurt var ve orasi daha konforlu. 2-3-4 kisilik odalar klima vs vs

4 yıllık kızlar bu ikinci yurtta kalırlar 2 yıllık kızlar ise erkeklerle beraber karma yurtta kalıyorlar.

175 TL depozito var Aylıkta 90 tl civarında ve üç aylık üç aylık ödeniyor

Ulaşım erkelerin olduğu karma yurtta sorun. yürür tek araba yaparsınız yada çift dolmuş yaparsınız. Belirli saatlerde Servis kalkar yurdun önünden. Konforlu olan kız yurduna ise tek dolmuş ile ulaşabilirsiniz istediğiniz yere ve şehir merkezine yakındır. Ama bulunduğu mahalle çok güvenli değildir.

Çogu zaman yemek bulursunuz. Yemek olmasa bile tost vs. Surekli yiyecek bisiler olur yani (gece saat 12 de kantin kapanir) Kahvalti+aksam yemegi yanilmiyorsam 5 liralik fis veriyorlar

Tarih: 24-08-2011 14:03