Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

Soğuk dağ
Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
Amerikan İç Savaşı sona erdiğinde, yaralı bir asker sevdiği kadına ulaşmak için yolculuğa başlar. Yaralı bir asker olan Inman, sevdiği kadın olan Sara'ya ulaşmak için oldukça uzun bir serüvene atılır. Inman, sevdiği kadın olan Ada'ya doğru yol alırken, Ada babasının çiftliğinde yeniden düzeni sağlamaya çalışmaktadır. Ada bu düzeni sağlamaya çalışırken savaş sonrası herşeyin değiştini görür. Ve kendisi her ne kadar istemese de bu yeni dünyayla ve düzeniyle yüzleşmek zorundadır...

Buda bnden

Open in new window

Tarih: 22-08-2011 22:57
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

Soğuk dağ
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
bu filmi çok övmüşlerdi izleyen var mı

Tarih: 29-09-2011 15:11

Soğuk dağ
Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
evet ben izledim çok güzel filmdi diye aklımda kalmıs 3-4 yıl oldu izleyeli hatırlayamıyorum içeriğini

Tarih: 29-09-2011 15:40

Soğuk dağ
Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
izlemelisin.

adam şey diyodu ki adı aklımda kalmış,ivmın'dı sanırım:"Ben birini çok seviyorum." oradaki durumda önemli bi cümleydi ve ben "hadi len,gerçek hayatta böle bi adam var mıdır ?" sorusunu sormuştum kendime.

bi de şöle bi cümle hatırlıyorum:"Bazen bi an binlerce saniye demektir." tamamen böyle olmasa da, çok zamana bedeldir manasında bi şeydi ve o cümle de orada önemli bi cümleydi.

uzunca bi film,ama değer

Tarih: 29-09-2011 21:30
far or near god is dear.more or less god is endless.east or west god is the best.moon or sun god is one.big or small god is all.poor or lord god is world.out or in god is seen.short or tall god's on call.old or young hear god's song.