Microsoft iş ortakları ile ERP dersleri düzenledi 4 hafta sürdü. İşletmenin temel yapısı öğrenilip işletme yapısına göre Microsoft AXAPTA ile veri tabanına giriş yapıldı.
Türkiye’nin en büyük bilişim fuarı olan CEBİT’e katıldık. IEEE Yeditepe Üniversitesi misafirliğinde.
Üniversitemizin öğrencilerinden olan Mustafa ERGAN’la 4 haftalık c++ dersleri düzenlendi.
Üniversitemizin öğrencilerinden olan Hüseyin ATASOY’la 1 haftalık PHP ve HTML dersi düzenlendi HTML bir giriş yapıldı. PHP ana hatları anlatıldı.
Üniversitemizin öğrencilerinden olan Batuhan BAYRAKÇI ile 2 haftalık PYTHON dersi düzenlendi. PYTHON ana hatları anlatılıp class kadar gelindi.
Mustafa Kemal Üniversitesin merkez kampüste gerçekleşen özgür yazılım günlerine katıldık.
Üniversitemizin öğrencilerinden olan Sertaç ÇELİK ile 3 haftalık PHP ve MYSQL dersi düzenlendi. PHP genel hatları ile bitirildi. MYSQL giriş yapıldı.
BİLMÖK(Bilgisayar Mühendisleri Öğrenci Kurulu) 3 resmi 30 bilgisayar mühendisliği öğrenci ile gittik. Yeditepe Üniversitesinde 4 gün boyunca kalarak bütün seminerlere katıldık.
Ömer ÖZKAN ile Pardus nasıl kurulur Pardus’ta neler yapılır ve nasıl kullanılır. Pardus işletim sisteminin içerisinde c++ kodları nasıl yazılır şeklinde bir panel yapıldı.
Topluluğumuz bünyesinde Bilişim dergisi oluşturup. Online yayına başladık. Okuyucu kitlesi 3000 ulaşmış bulunmakta.(sifirbir.org)
Pardus’la iletişime geçilip Pardus İşletim Sistemleri CD getirildi ve Öğrencilere 100 adet Pardus işletim sistemi CD dağıtıldı.
IEEE için çalışmalar yapılıp 20 kişi IEEE üye oldu
TBD(Türkiye Bilişim Derneği)’de ki ödüllü algoritma soruları öğrencilere dağıtılarak. Öğrenci arkadaşlarımızın çözümleri ile her ay üniversitemizi diğer üniversiteler arasında yer almasını sağladık.
Çukurova Üniversitesinde gerçekleşen Türkcell ve Microsoft’un yaptığı Gençsen Geleceksin etkinliğine katıldık.
Mustafa Kemal Üniversitesi merkez kampüste gerçekleşen TTNET’le geleceğini netleştir etkinliğine 50 kişi ile katıldık.
Üniversitemizin Bahar şenlikleri sırasında şenlik programında Silikon Vadisi Korsanları ve Sosyal Ağ filmlerinin gösterimlerini yaptık.
Topluluğumuz bünyesinde online radyo oluşturmaktayız gelecek dönem yayın hayatına başlayacaktır.
EMO sponsorluğunda Bilgisayar Mühendisliğe bakış konferansı gerçekleştirdik.
Sizde Üye olmak İstiyorsanız Üyelik İlk Adım Formunu Doldurabilirsiniz. https://spreadsheets1.google.com/sprea ... tVzdCTTJVOHkyM0E6MQ#gid=0