Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

(1) 2 »

DD ile yatay geçiş yapılırmı ?
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. ilk dönem dd ile geçtiğim 1 dersim var ortalamam 2,9 civarı . bu dönemde muhtemelen aynısı olucak bu dönemde 2,5 bekliyorum .yatay geçişte dc dd ile geçilen dersler sorun olurmu tecrübesi bilgisi olan varsa bilgilendirise sevinirim.

Tarih: 26-05-2011 00:11
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

Süper Üye
Daha Fazla Bilgi
dersi nasıl geçtiğin önemli değil,yatay geçişte esas olan alttan dersinin olmamasıdır.Zamanında baya ilgilendim bende yatay geçiş ile 3 4 yere başvurdum trakya üniversitesine yatay geçiş hakkı da kazandım ama geçmedim. Genel not ortalamanı,bölümünü ve geçmek istediğin okulu söylersen olup olmayacağı konusunda aşağı yukarı bir tahminde bulunabilirim ya da ortalamana göre başvurabileceğin başka okullar önerebilirim.

Tarih: 26-05-2011 00:50

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
dgs hakkında bilgisi olan varmı trakya üniv istiorum ben ama gidebilirmiyim bilmiorum

Tarih: 27-05-2011 19:50

Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
arkadaşlar bende yatay geçiş yapacağım.tarih okuyorum.ortalamam 2.9 civarında.fakat bi tane dc var..bazı üniversiteler kabulk etmiyormuş sanırımm.bilgisi olan varsa acill cevaplarsa sevinirim.balıkesir üni. okuyorum geçmek istediği 3 üniversite var.( akdeniz üni. kocatepe üni. ve süleyman demirel üni.) acil cevaplarsanız sevinirim.

Tarih: 01-06-2011 18:59

Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
benim bildigim kadarıyla geciş yapabirlisin...ama yinede tam emin degilim

Tarih: 01-06-2011 19:34

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
FD , FF veya daha düşüğü olmadığı sürece geçs yapabiliosun eger bunlar varsada okula girdiğin puanla geçs yapabılıosun

Tarih: 05-06-2011 03:14

Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
ben daha bu yıl kazandım elektrk elektrnk iö dym. ama burda kalmayı hiç istemyrm yatay geçişi biraz araştrdm ama yine de pek bilgim yok. başka bi üniye birinci öğrtm olark geçeblyr mym? kendi üniversitmde birinci öğretim olabiliyr mym? ya da iö olarak başka biüniye geçebilr mym?

Tarih: 23-08-2011 21:03

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
BEN İNSAAT IO BURADA KALMAK ISTEMIOM YENI KAZANDIM GECİS NASIL YAPILIYO BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ

Tarih: 23-08-2011 21:18

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
1 YIL OKUDUKTAN SONRAMI GECİS HAKKI WAR YOKSA YARIM DONEMDE DE GECEBILIYORMUYUZ

Tarih: 23-08-2011 21:23

Site Yöneticisi
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

KARAM yazmış:
1 YIL OKUDUKTAN SONRAMI GECİS HAKKI WAR YOKSA YARIM DONEMDE DE GECEBILIYORMUYUZ

yarım dönemde de geçebilirsin teorik olarak ama pratikde münkün olamıyabiliyor. senin notlarının açıklanış tarihi ile geçiş yapacağın üniversitedeki geçiş için son başvuru tarihi örtüşmeyebiliyor.

Tarih: 23-08-2011 22:09

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
ORTALAMAMIZ NE KADAR OLURSA GECİS YAPMA HAKKINA SAHIBIZ

Tarih: 23-08-2011 22:36

Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

KARAM yazmış:
BEN İNSAAT IO BURADA KALMAK ISTEMIOM YENI KAZANDIM GECİS NASIL YAPILIYO BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ

Birinci öğretime geçiş yapabilirsin yanlız 2. öğretim harcı ödemeye devam edersn. MKÜ ye dönem aralarında geçiş olabiliyor. Birinci sınıfın ilk döneminden MKÜ ye geçiş yapan çok arkadaş biliyorum. MKÜ 2. öğretmden 1. öğretme geçiş yaparsın ama yukarıda da dediğim gibi 2. öğretm harcı ödemeye devam edersn

Tarih: 24-08-2011 00:06

Çok Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

KARAM yazmış:
ORTALAMAMIZ NE KADAR OLURSA GECİS YAPMA HAKKINA SAHIBIZ

daha gelmeden geçiş yapmayı düşünüyorsun.ortalaman ne olursa olsun geçiş yapamazsın. iyi bir üniversiteye geçiş yapmak istiyorsan birinci sınıf ortalaman en az 3 olmalı, alttan dersin olmamalı.

Tarih: 24-08-2011 10:18

Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Önce bir önünüzü görün bu ne yav.Daha önce üniversite deneyimi yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki yataygeçiş düşleyenlerin yüzde 99 u geçmek bir yana üniversitelerinde de başarılı olamaz.Çünkü ne orda ne burda tam kalır kafan.Dolayısıyla önce bir bölümünüze tutunun sevin,dersleri görün.Sonra kararınızı zaten verirsiniz.

Tarih: 24-08-2011 16:03

En Emektar Üye
Daha Fazla Bilgi
neler yazılmış okumadım ama özetle "beğenmeyen hiç gelmez beyler" demek istiyorum..
kimse buraya zorla getirtilmiyor..

Tarih: 24-08-2011 19:18