Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

Twitter'cıya 1500 TL Maaş
Site Yöneticisi
Daha Fazla Bilgi
bugün bakkala gittigimde gazetelerin başlıklarına göz attım {entellektüelik seviyem çok üst noktalarda bu aralar}
bengü {bütün dikenlerimi keseceğim, sırada sen varsın} konser yogunlugundan zaman bulamıyormus da twitter'ında hayranlarına twit atamıyormuş. o da parayla "sosyal medyacı" tutmuş ayda 1500 TL maaş veriyormus "sosyal medyacı" da bengü yerine hayranlarına twit atıyormus

insan nasıl "sosyal medyacı" olur, neye göre olur. benim 80 follower ım var twitter'da ben den olmaz mı misal sanırım "insan kendini sosyal medyacı olarak nasıl pazarlar" daha güzel bi soru olacak.

ben hep diyorum bu int işlerinde bi şeyi kacırdım ama neyi kacırdım nerde hata yaptım nie hala cent leri sayıyorum ben acaba cevap sosyal medyamıydı {mk yı takip edenler bilir facabook mu kökten silmiştim, askerde tekrar actım ama yine de bi silesim var hala} cevap gelecek bölümlerde {gelecek bölüm dediysek öyle 2 msj sonra değil, belki bi kaç ay sonra}
{ayrıca cent dedime de bakma ayda 200TL ye kadar cıktım bi aralar int gelirlerinde}
{ek bilgi: mk dan cent cent kazanıyoruz, onu da geri mk ya harcıyoruz, arkamdan sagda solda kantin köşelerinde dedikodumu yapma}

kaynak: akşam gazetesi

Tarih: 22-02-2011 00:34
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

En Emektar Üye
Daha Fazla Bilgi
evet ya, süper bir iş..
yeni bir meslek mi doğuyor nedir?
sosya medya yöneticiliği..
ben yarın mustafa ceceli'yi bir ariycam bakalım..
düşünürse senin için de konuşurum mecbur..

Tarih: 22-02-2011 00:49

Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
bana da ayarlayın bişeyler, sigortasız da kabülümdür. hadi be yapın bi abilik..

Tarih: 09-06-2011 19:10