Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

DEFNE JOY FOSTER ÖLDÜ
Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
DEFNE JOY FOSTERE ALLAH RAHMET EYLESİN ÖLDÜ EROİN ÇEKTİQİQ SÖYLENDİ AMA ASTIMA BAGLI KALP KRİZİNDNE ÖLDÜ YAZIK KEŞKE ÖLMESEYDİ

Tarih: 03-02-2011 13:16
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

DEFNE JOY FOSTER ÖLDÜ
Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

ny2010 yazmış:
DEFNE JOY FOSTERE ALLAH RAHMET EYLESİN ÖLDÜ EROİN ÇEKTİQİQ SÖYLENDİ AMA ASTIMA BAGLI KALP KRİZİNDNE ÖLDÜ YAZIK KEŞKE ÖLMESEYDİ

ölmüş anladıkda bunun içinde başlık açılmaz Allah rahmet eylesin hepimizin gidecegi yer orası da
şu üyeligin iptal olmadan kendine çeki düzen ver

Tarih: 03-02-2011 13:19

DEFNE JOY FOSTER ÖLDÜ
Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

Ademirspor01 yazmış:
Alıntı:

ny2010 yazmış:

ölmüş anladıkda bunun içinde başlık açılmaz Allah rahmet eylesin hepimizin gidecegi yer orası da
şu üyeligin iptal olmadan kendine çeki düzen ver

her sacma seye bı konu acılıyo en azndan en mantıklısı bu olmus bır tazıye dılegı herkes gıbı bızde uzulduk Allah sewenlerıne sabır versın arkadas gercekten uzuldugu ıcın actıysa tsk ederıs ama altnda baska sebep varsa bole bıseyı alet etmesı akıldısı ve kalpsızce bı davranıs olur !

Tarih: 03-02-2011 19:05

DEFNE JOY FOSTER ÖLDÜ
En Emektar Üye
Daha Fazla Bilgi
Birincisi, öldü denmez, hayatını kaybetti denir..
İkincisi, hayatını kaybeden bir kişinin ardından eroin aldı mı almadı mı söylemleri kullanılmaz..
Üçüncüsü, taziye dileklerini ileteceksiniz, ulan bari bunun için düzgün Türkçe kullanın!

Tarih: 03-02-2011 21:57

DEFNE JOY FOSTER ÖLDÜ
Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
defne ölmüş...napak...banane...yaşarken bir yararı oldu mu ki ölünce zararı olsun

Tarih: 03-02-2011 22:24

DEFNE JOY FOSTER ÖLDÜ
Çok Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

serhangenc yazmış:
Birincisi, öldü denmez, hayatını kaybetti denir..
İkincisi, hayatını kaybeden bir kişinin ardından eroin aldı mı almadı mı söylemleri kullanılmaz..
Üçüncüsü, taziye dileklerini ileteceksiniz, ulan bari bunun için düzgün Türkçe kullanın!

Tarih: 04-02-2011 02:12

DEFNE JOY FOSTER ÖLDÜ
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Allah rahmet eylesin de arkadaşım cidden böyle söylenmez be... Keşke ölmeseydi diye bir şeyde olmaz.. Sonuçta herkes ölecek.. Sonumuz karatoprak en nihayetinde...

Tarih: 06-02-2011 17:50

DEFNE JOY FOSTER ÖLDÜ
Kurucu Üye
Daha Fazla Bilgi
Sonra superman forumla ilgilenmiyo, yok okulu bitirdi hötü başı oynadı yüz vermedi oluyo, yok efendim işe girdi parayı buldu bizi tanımıyo oluyo. Öyle degil işte. Şurdaki başlığa mı altındaki yorumlara mı yardırsam diye tereddüt ettim inanın. Aslında sadece bu başlık değil forum genelinde bi özensizlik söz konusu. Tabi ki forum için uğraşan emek harcayan arkadaşları tenzih ediyorum ama allah aşkına ne yazayım bunun altına?

Lütfen msn'de yazışır gibi yazmayın şu forum sayfalarına. Kurallara uyalım, uymayanları uyaralım, hakaretten kaçınalım lütfen :

P.S:Okan'ım, müsama konusunda abartılı davranmaktan çekinmeyen adminim, "GÖR BUNLARI!!!! " deyyü çığıran futbolculara dönmeden şu elemanı bi uyarsan diyorum

Tarih: 06-02-2011 19:54