Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

Kaplumbağalar da Uçar
Süper Üye
Daha Fazla Bilgi
Open in new window

Amerika'nın Irak'a saldırısına birkaç gün kala Irak-Türkiye sınırında bir Kürt mülteci kampı... Boş kovanların, yakılmış tankların ve bomba çukurlarının orta yerindeki köyde ailesini yitirmiş Satellite (Uydu) lakaplı bir çocuk yaşar. Satellite günlerini televizyon antenlerini tamir ederek ve üç beş kelime bildiği İngilizcesiyle uydu kanallarındaki savaş haberlerini meraklı ve tedirgin köylülere tercüme ederek geçirir. Genç adam ve köyün ona hayran diğer çocuklarının bir de gelir kaynağı vardır: Mayın toplamak... Toprak altından hayatları pahasına çıkardıkları mayınları Birleşmiş Milletlere geri satarlar. Kaza sonucu birçoğu kollarını ve bacaklarını kaybedip sakat kalmıştır...

Tarih: 30-08-2010 23:47
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

Kaplumbağalar da Uçar
Süper Üye
Daha Fazla Bilgi
Turtles Can Fly..
çok severim!

Tarih: 30-08-2010 23:55

Kaplumbağalar da Uçar
Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
tek kelimeyle muazzam bir yapım ama ben burdan paylaşamam böyle bir filmi,canım gider.

Tarih: 31-08-2010 11:20

Kaplumbağalar da Uçar
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
filmi izlediğimde kendime gelememiştim bir kaç gün saten bizim elimizden gelende kendimize gelememek sahte acılar çekmek aslında acıları yokluğu oralarda aç kalan çocuklar çekiyor biz ise burda sadece yorum yapmakla yetiniyoruz .. iç burkutucu çok dramatik oyuncular gerçek hayattan çekilmiş mütiş bir film

Tarih: 01-12-2010 10:47
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

Kaplumbağalar da Uçar
Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Bu filmi izledikten sonra iliklerime kadar titremiştim. Tek kelimeyle Muhteşem bir film. yine bu filmin yönetmeninin çektiği SARHOŞ ATLAR ZAMANI filmi de harikaydı tavsiye ederim.

Tarih: 01-12-2010 14:46