Malzemeler :
* 1 paket margarin
* 1 çay bardağı ılık süt
* 1 çay bardağı ılık su
* 2 çorba kaşığı şeker
* 2 yumurta (birinin sarısını üstüne süreceğiz)
* 1 paket yaş maya
* 2 tatlı kaşığı tuz
* Aldığı kadar un
margarını dolaptan çıkarıp bıraz bekletelım.ılık suda mayayı erıtecez.çıkardığımız margarın bıraz yumuşamışsa bı kaba alalım yumurtaları kıralım.Şeker, tuz, süt ve ılık suda erittiğimiz mayayıda ekleyerek yoğurmaya başlayın.daha sonra azar azar un ılave edelım!hamurumuz yumusak bı hale gelecek hanı derler ya kulak memesı kıvamında dıe

aynen öyle olcak

hamuru bu kıvama getırdıkten sonra ustunu kapatalım 15 dk dınlendırelım (ben bu dınlendırme ısını balkonda yapıyorum güneş vursun daha ıyı mayalanıyo )

hamur mayalanırken içine ne koymak ıstıyorsanız hazırlamaya başlayın ben genelde peynır koyuyorum bır tutam maydonozu ınce ınce doğrayıp peynırle karıştırıyorum.evet sımdı ıçınıde hazırladıysanız hamurunuza gıdın bakın mayalanmışmı?mayalanan hamuru alın dıledığınız gıbı sekıl verın ıçıne malzemesını koyun.poaçaları dızeceğımız tepsıye bır ıkı damla yağ damlatın tepsı yağlansın kı poaçamız yapışmasın tepsıye.sımdı poaçaları tepsıye dızme ısı bıttıkten sonra fırına koymadan bır saat tepsının ustundede mayalansın ki puf puf olsun serhan

.daha sonra uzerıne yumurta sarısı dılersenız küncü döküp 180 derecelık fırına verın..afiyet olsunnn