Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

hoşaf
Çok Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
yenı tarıfımız hoşaf!!yapın hoşafınızı buz gibi için koladan meyvesularından vazgecin !!size üzüm hoşafı tarifi vercem benım en sevdiğim sayısız faydaları vardır mutlaka yapıp için derim !!

Öncelıkle üzümlerin sapını çöpünü ayıklayın. Üzerini örtecek kadar suda 5 dakika bekletip sudan çıkarın. Bir tencereye alın. 4 su bardağı su ilave edin. Önce yüksek ateşte bir taşım kaynatın. Daha sonra ateşi kısıp 15 dakika daha pişirin. Üzümler yumuşayınca şekerini ilave edin. 5 dakika daha pişirdikten sonra ateşten alın. Soğumaya bırakın. Kâse veya bardaklarda (isterseniz tanelerini süzerek) servis yapın. Kayısı hoşafı, ayva hoşafı, erik hoşafı kompostosu, elma hoşafı ve diğer kuru meyvelerin hoşafıda aynı sekılde yapılır.

Open in new window
afiyet olsuunn

Tarih: 14-08-2010 13:52

hoşaf
En Emektar Üye
Daha Fazla Bilgi

anneme kaç gündür yalvarıyordum 'hoşaf hoşaf' diye..hiç aldırmadı..'yapsam ne olacak, sen ne anlarsın' demeye falan mı getiriyor acaba

çiğdem yine döktürmüşsün, iş başa düştü ki ne düştü..yapayım yapayım ama ben şimdi bunun içine kayısı da katıcam..incir de katsam mı acep diye düşünüyorum..bu ek malzemeleri de katarsam yine aynı tas aynı hamam değil mi?

ellerine sağlık tekrardan

Tarih: 14-08-2010 13:57

hoşaf
Çok Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
canın ne istersen koy serhancım ..senın canın ne istiyorsa bana söyle ben anlatıyım sana nasıl yapacağını afiyet bal şeker olsun

Tarih: 14-08-2010 14:06

hoşaf
Site Yöneticisi
Daha Fazla Bilgi
Yemek tarifi veen insalarda bir sözcük hep dikkatimi çekmiştir "Bir taşım kaynatın" bu sözle antılmak istenen tam olarak nedirr acaba taşana kadar bekleyin mi diyorlar Bu arada hoşaf bende çok severim ya soğuk soğuk offf bee miss eline sağlık cav

Tarih: 14-08-2010 14:09

hoşaf
Çok Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
afacan senin sevmediğin bişey söle

çiğdem helal olsun sana bu tarifleri yapıyorsan, kız olduğuma utandım bi an

ayrıca çiğdem ve serhan sizden süper ikilisi olur, yemek proğramlarının vazgeçilmez yüzleri

Tarih: 14-08-2010 14:22

hoşaf
Çok Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
afacan bır taşım kaynatmak kaynatmak için koyduğun malzemenın sadece 1 kere kaynatılıp ocaktan alınmasıdır tabı yapıyorum burcucum evde tatlı olmazsa duramıyorum ben annemde uğraşmaz böyle şeylerle bende hem yapıyorum hem yiyorum serhan bi yemek programımı yapsak ya fena fikir değıl

Tarih: 14-08-2010 16:04

: hoşaf
Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
hakkaten yahu burda yayınlarızz çok güzel olur

Tarih: 14-08-2010 16:22