garfik tasarımı ezelden beridir severim..o yüzden dersler çok zevkli ve eğlenceli duruyor.. hocalar usulüne göre işliyorsa dersi ve gerekli altyapı da mevcut ise bu dersler tadından yenmez.. bedava 3dsmax ya da corel draw kursu gibi bişey
Tarih: 28-04-2010 11:25
_________________ her köşe başında puşt gibi, devriye yalanlar var..
serhangenc yazmış: garfik tasarımı ezelden beridir severim..o yüzden dersler çok zevkli ve eğlenceli duruyor.. hocalar usulüne göre işliyorsa dersi ve gerekli altyapı da mevcut ise bu dersler tadından yenmez.. bedava 3dsmax ya da corel draw kursu gibi bişey
Hocalarda Kaliteli Tasarım Derslerine Güzel Sanatlar Fakültesinden Aylin Akad Autocad ve 3dmax dersine Peyzaj Mimarliğindan Kayhan Kaplan 3dmax Bünyamin Çağlar Alt yapı konusunda da gecen sene 70 yakın yeni pc getirildi 40 ağ bölümüne 30 animasyon bölümüne olmak üzere...
yandal olarak alma imkanınız varsa alabiliriz arkadaşlar olmadı bunların kursları var hobilerinizin ve zevklerinizin yolunda ilerleyin hayat böyle güzel olur kanımca
Tarih: 28-04-2010 22:38
_________________ Aşktan, zincirlerden ve çözemediğimiz diğer şeylerden bahsetmeyelim artık. Leonard Cohen
YasaM yazmış: hep istemiştim böle bir bölüm okumak
Alıntı:
brcx yazmış: Hayallerimi süsleyen, meraklarımın başında gelen bölüm.
Ne güzel bu bölümüm adına bunları duymak zatan arkadaslar eger buna merakınız olmazsa yapılacak bi iş değil gunde 14 saat pc basında cızım yaparak gecırıyosunuz.Diğer bölümdeki ark vizelerde finallerde çalısırken siz hep pc basındasınız.Ama kendı yaptıgınız bı karaktere kemık sıstemını olusturup ona hareket vermenin zevkını tadını aldıktan sonra kendınızı alamıyorsunuz...
Kaptan; o hazzı çok iyi biliyorum. Olay burada zaten, yeni bişey yaratmakta. Hiç olmayan, görülmemiş bir şeyi kendi yaratıcılığınla var etmek. Süper bir şey bu yaa...
Tarih: 29-04-2010 18:51
brcx; sen bu bolum için yaratılmısın bu bolumu okumasanda kendı ımkanlarınla bişeler başarabilirsin önemli olan merak ve istemek goruyorum kı sende bu fazlasıyla var cok güzel türkce siteler var eğitim videoları var eger karar verrsen baslamaya ben ve facebooktakı grubumuzdakı tum ark butun ıctenlıklerıyle yardımcı olurlar bundan şüphen olmasın bu bilgi sahıbı olmalak ısteyen herkez ıcın gecerlıdir aklındaki soruları gruptakı duvara yazarak giderebilirsin cvpsız kalmazsın emin ol http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=107714939262259
Kaptan; Çok teşekkür ederim. Gruba üyeyim zaten, çalışmalarınızı heyecanla takip ediyorum. Bu işi adam akıllı başlamak bir türlü kısmet olmadı. Kaç kere niyetlendim ama her seferinde bir problem çıktı. Ama ölmeden önce şu işe iyi bir biçimde el atacam...
Tarih: 29-04-2010 19:33