2008-2009 eğitim ve öğretim yılının bitmesiyle birlikte,2008 yılında kurulmuş olan Mustafa Kemal Üniversitesi Rock Topluluğu olarak bahar döneminde aktif olarak çalışmalarına başlamıştır.Bu kadar kısa bir zamanda yaptığımız etkinlikler:
1)Nevruz kutlamaları için Psat(plastik sanatlar topluluğu) ile beraber gerçekleştirilen etkinlikte Mustafa Kemal Üniversitesi kapalı spor salonunda ücretsiz konser verilmiştir.
2)Konya Selçuk Üniversitesinin Yardımlaşa Rock ve Kültür Topluluğu tarafından gerçekleştirilen TÜRK-B(Türkiye Üniversiteler Rock Klüpleri Birliği) çalıştayına dört üye ile katılmış bulunmaktayız.
3)15.Geleneksel Mustafa Kemal Üniversitesi Bahar Şenliklerinde ara sahnede gerçekleştirilen etkinlikler Rock Topluluğu tarafından organize edilmiştir(Rock Topluluğu'nun istemesi sonucu ara sahne kuruldu).
Üniversitemizin üç kampüsünün bulunması sebebi ile iletişim sorunları yaşanmaktadır.İskenderun'da okuyan arkadaşların,bir çoğunun Rock Topluluğu'ndan haberdar olmasası sebebi ile İskenderun temsilciği oluşturulmuş ve çalışmalarına başlamıştır.Mustafa Kemal Üniversitesine bağlı fakülte ve yüksekokul temsilcileri oluşturularak iletişim sorunlarının giderilmesi ve Rock Müzik ile ilgilenen üniversite öğrencilerinin etkinliklerimizden haberdar olunması ve aktif olarak görev alması amaçlanmaktadır.
Mail adreslerimiz:mku-rock@googlegroups.com ve
mkuROCK@hotmail.comRock Topluluğu'ndan 2009-2010 eğitim ve öğretim yılında beklentileriniz ve önerileriniz nelerdir?
Varsa şikayetleriniz nelerdir?