Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

(1) 2 3 4 ... 11 »

MKÜ Rock Müzik Topluluğu
Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
MKÜ'de açılması için yıllardır mücadele veren arkadaşlar sonunda topluluğa kavuştular(biraz geç oldu gerçi)üniversiteden kaynaklanan bazı olaylardan dolayı bu kadar geç açılabildi.Rock ve Metal dinleyen arkadaşlar üye kayıt işlemlerimiz başlamıştır.
Sizleri daha sonra ayrıntılı bir şekilde topluluk hakkında bilgilendirecem şimdilik herkesten özür dilerim.

Tarih: 14-10-2008 12:55
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

Re: MKÜ Rock Müzik Topluluğu
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Hayırlı olsun hepimize gelişmeleri bekliyoruz..

Tarih: 28-10-2008 17:49

Çok Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
neler war bu grupta?? daa dogrusu neler yapılıo??
grupta birilerine ihtiac war mııı

Tarih: 28-10-2008 23:32

Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
bu arada bir zamanların FURYAsı olarak bgün görüştük. Şenliklerde falan çalabilir miyiz diye de, elmizde olmayan sebeplerden bir arada bulunamıyoruz o tarihlerde . Biz de solo egemen'le ve benim davula geçmem düşüncesiyle kafamızda şenlikler için yeni bir oluşum gerçekleştirdik giresun'dan getireceği fındıklarla güçlü bir grup oluşumunu sağlayacağını düşündüğüm egemen şenlik zamanları buralarda olacak yani sıcak sıcak..
------------------------------------------------------------------------ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
topluluğa üyelik istiyoruz!!!!!

Tarih: 02-11-2008 15:34

Site Yöneticisi
Daha Fazla Bilgi
nerde ne zman ve nasil üye olunabilir

üye olunmanın ne gibi faydaları ve sakıncaları vardır

tshirt ler 10 numara olmus bu arada

Tarih: 02-11-2008 16:11

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Rock Topluluğu üye alımına yeni başladı şu anda internet sitemiz olmadığı için üye kayıtları elden yapılmaktadır.Üye olabilmek için kimlik fotokopisi gerekmektedir(öğrenci kimliğinin fotokopisi kabul edilmemektedir).

Tarih: 09-11-2008 05:10

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Arkadaşlar 16 Kasım 2008 pazar güne ROCK TOPLULUĞU'nun organize etmiş olduğu ROCK THE PARTY Buz Bar'da yapılacaltır.Saat 19.00 da başlayacaktır parti bitiminde serinyola servis olacaktır.Üç grup sahne alacaktır.Giriş 7.5 YTL olup bir bira dahildir.Üye olmak isteyen arkadaşlar Parti de üye kaydı alınacaktır.ROCK THE PARTY topluluğumuz ilk etkinliğidir.

Tarih: 09-11-2008 05:16

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

YahudA yazmış:
Arkadaşlar 16 Kasım 2008 pazar güne ROCK TOPLULUĞU'nun organize etmiş olduğu ROCK THE PARTY Buz Bar'da yapılacaltır.Saat 19.00 da başlayacaktır parti bitiminde serinyola servis olacaktır.Üç grup sahne alacaktır.Giriş 7.5 YTL olup bir bira dahildir.Üye olmak isteyen arkadaşlar Parti de üye kaydı alınacaktır.ROCK THE PARTY topluluğumuz ilk etkinliğidir.

adres?

Tarih: 10-11-2008 17:20

Site Yöneticisi
Daha Fazla Bilgi
Adres: Eğitim Fakultesi karşısı Buzz Bar

Tarih: 10-11-2008 19:15

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Rock The Party'de sahne alacak gruplar:TEZAT,BALTA ve B.A.C.

Tarih: 13-11-2008 14:31

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Rock Topluluğu'nun organize etmiş olduğu ROCK THE PARTY bazı sıkıntılara rağmen başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Tarih: 19-11-2008 17:54

Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
ben gittim arkadaslar gayettee güzeldii taakii anfi patlayana kadar ama yinede eglendim.. ya bende üye olmakk istiyorumm rock topluluğuna birde o geceki gruplardan B.A.C nin anlamı ne?

Tarih: 25-11-2008 19:05

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
iskenderunda da böle bi organizasyon beklioruz

Tarih: 26-11-2008 00:07

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
İskenderun da rock topluluğunun parti organize etmesi çok zor .Çünkü daha antakya daki oluşumuunu tamamlayamamışken iskenderunda parti vermeye kalkması topluluğumuz geleceğini sıkıntıya sokabilir.Ama kişi bazında organizasyonlar olursa topluluğumuz desteğini esirgemiyecektir.

Tarih: 02-01-2009 02:44

Süper Üye
Daha Fazla Bilgi
bu toplulugun aktif bi üyesi olmak isterdim acıkcası ama 13 dersi olan bir insan neler yapabilir bilemiorum, en iyisi pasif üye olup aktivitelere katılmaktır benim icin tabi bu arada elimeden geleni apmak vazifem , en kısa zamanda size ulasıp üyelik formunu doldurmak dilegiyle ,,

Tarih: 04-01-2009 03:09

(1) 2 3 4 ... 11 »