Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

Açık öğretim Bilgisayar ve Endüstri Mühendislikleri
Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Bilgisayar Mühendisliği Lisans Programı:

Ahmet Yesevi Üniversitesi

Karabük Üniversitesi

Süleyman Demirel Üniversitesi

Sakarya Üniversitesi

Endüstri Mühendisliği Lisans Programı:

Ahmet Yesevi Üniversitesi

Karabük Üniversitesi

İstanbul Üniversitesi

Sakarya Üniversitesi

Bu üniversitelerde açık öğretim mühendislik eğitimi verilmeye başlanmıştır.Bana yorumumu sorarsanız oha yani diyorum

Tarih: 26-08-2011 17:20
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

Süper Üye
Daha Fazla Bilgi
açık öğretim ve mühendislik kelimeleri yanyana şimdi birşey derdim ama neyse.biz derslere gidiyoruz bişey anlamıyoruz uzaktan mühendis yapacaklar milleti o da güzelmiş

Tarih: 26-08-2011 22:13

Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

banamusade yazmış:
açık öğretim ve mühendislik kelimeleri yanyana şimdi birşey derdim ama neyse.biz derslere gidiyoruz bişey anlamıyoruz uzaktan mühendis yapacaklar milleti o da güzelmiş

Bir sonraki adım açıköğretim tıp.Mouse'la otopsi felan yapar doktorculuk oyuncaklarıyla evde antreman yaparız artık

Tarih: 27-08-2011 00:26

Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
Aslında onlar açık öğretim değil uzaktan eğitim haftanın 2 günü okula gidiyor derslerin bir kısmını bilgisayar ortamında işliyorlar ama ne üniversite hayatını yaşıyorlar ne de bizler gibi iyi ve tam verimli ders görebiliyorlar kısacası yök'ün aktivite yapma amaçlı boş uğraşlarından biri diyebiliriz.

Tarih: 27-08-2011 00:59

Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

CRAZY33 yazmış:
Aslında onlar açık öğretim değil uzaktan eğitim haftanın 2 günü okula gidiyor derslerin bir kısmını bilgisayar ortamında işliyorlar ama ne üniversite hayatını yaşıyorlar ne de bizler gibi iyi ve tam verimli ders görebiliyorlar kısacası yök'ün aktivite yapma amaçlı boş uğraşlarından biri diyebiliriz.

Katılıyorum çok gereksiz bir şey hem orada olmak zorundasın hemde çoğu derse girmiyorsun evet ilk başta çok zevkli olabilir ama sonradan çok sıkıcı bir işe dönüşüyordur.

Tarih: 27-08-2011 01:17

Hiperaktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

CRAZY33 yazmış:

Hayır hepsi gitmiyor.Mesela Ahmet Yesevi'de hiç bir sınırlama yok.Sadece online.Bildiğim kadarıyla İstanbul'da da yok.Sakarya ve Süleyman Demirel'de ise 2 yıl boyunca haftada 2 gün şeklinde.Yani hepsi standart değil.Karabük konusunda ise bilgim yok.

Tarih: 27-08-2011 12:41