Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

acil
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
şirketler muhasebesi işletme 2 notu olan var mı ? aile halk şirketi ile ilgili notu ?

Tarih: 25-01-2011 19:59
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

acil
Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
nekadar hadime düşer bilemicemm ama dayanamadım acil diye başlık acılmaz konuyla ilgili olan başlık acılır..
vee site ile ilgili konularda ne işi var bu konunun...siteyi yazık ediyorsunuz...az dikkatli kullansak siteyi cok daha iyi olcak herr neyse...söylemek istedim.

Tarih: 26-01-2011 01:28

acil
En Emektar Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

YasaM yazmış:
nekadar hadime düşer bilemicemm ama dayanamadım acil diye başlık acılmaz konuyla ilgili olan başlık acılır..
vee site ile ilgili konularda ne işi var bu konunun...siteyi yazık ediyorsunuz...az dikkatli kullansak siteyi cok daha iyi olcak herr neyse...söylemek istedim.

söylenecek söz bırakmamış.. aynen..

Tarih: 26-01-2011 02:04

acil
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
acil olduğu için bakılsın die öle yazdım acil demekki konuyu yazmamışım... k.bakma nereye yazılcagını bilemedm.. ne şarkı dinleniosunuz kelime sonundaki harflerden kelime oyunu ne kadar gerekli i şeyse bunu duyurmamda o kadar gereklidir yardımcı olunacagını düşündüğümden yazdım nereye yazılacagını bilmiordmm........

Tarih: 26-01-2011 21:15

acil
Çok Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

meltemm yazmış:
acil olduğu için bakılsın die öle yazdım acil demekki konuyu yazmamışım... k.bakma nereye yazılcagını bilemedm.. ne şarkı dinleniosunuz kelime sonundaki harflerden kelime oyunu ne kadar gerekli i şeyse bunu duyurmamda o kadar gereklidir yardımcı olunacagını düşündüğümden yazdım nereye yazılacagını bilmiordmm........

problem etme..ilk seferinde olur öyle şeyler.... umarım bulabilmişsindir aradığını..gerçi en zor şey de büt döneminde not bulabilmektir...

Tarih: 26-01-2011 22:54

acil
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
teşekkrler.. bulamadım ama netten filan ögrendm genede saol anlayışın için bitter...

Tarih: 27-01-2011 15:30