Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

İş Bulmak
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
merhaba inşaat müh 1. sınıfım ve çalışmak istiyorum iskenderunda veya antakyada belirli zamanlarda çalışabilecegim kendi alanımda iş bulabilirmiyim????? not: gönüllü staj usulu de olabilir amaç bişeyler ögrenmek istemem.

Tarih: 10-02-2010 00:35
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

Re: İş Bulmak
Süper Üye
Daha Fazla Bilgi
odaklanma o kadar ya..
ne bileyim kasiyerlik yap, özürlüler yararına bilet sat, leke'ye gir tezgahar ol, operatörlerin numara taşıma standlarında çalış felan..
ben denedim güzel oluyo..
2. sınıfta mesleğini icra edersin.. tabii senin bileceğin iş

Tarih: 10-02-2010 00:48

Site Yöneticisi
Daha Fazla Bilgi
mecbur, espiri yapma henüz sitede ilk mesajı ve 1. sınıf
hayır ama kendime engel olamıyorum ııııııı ııı ıııı

Alıntı:
iskenderunda veya antakyada belirli zamanlarda çalışabilecegim kendi alanımda iş bulabilirmiyim?????

sana bu konuda yardımcı olsa olsa inşaat mühendisi (öğrenci değil) yiragola arkadaşımız yardımcı olur

wasowsky tavsiyelerine katılıyorum

Tarih: 10-02-2010 01:27

Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

mecbur yazmış:
mecbur, espiri yapma henüz sitede ilk mesajı ve 1. sınıf
hayır ama kendime engel olamıyorum ııııııı ııı ıııı

Alıntı:
iskenderunda veya antakyada belirli zamanlarda çalışabilecegim kendi alanımda iş bulabilirmiyim?????

sana bu konuda yardımcı olsa olsa inşaat mühendisi (öğrenci değil) yiragola arkadaşımız yardımcı olur

wasowsky tavsiyelerine katılıyorum

mecbur tutma kendini kanka ya espri yap istersen ben öle takıntılı biri deilim ya benim amaç para deil kendini geliştirmek oldugu için kendi alanımda olsun istedim

Tarih: 10-02-2010 03:06

Site Yöneticisi
Daha Fazla Bilgi
bunun için bence henüz çok erken daha 1. sınıfsın. sen derslerine kas. ama boş vaktim var değerlendiriyim kendimi geliştiriyim diyorsan, şu an bir işe girip calışmak seni geliştirecek son şeydir. onun yerine baska seyler yap. sosyal taraftan kendini geliştir misal. ben 2. sınıfın yazında (bizde zorunlu olmadığı halde) senin gibi düşünüp muhasebe stajına gitmiş (ve baya da bişey öğrenmiştim aslında), sonra 3. sınıfın yazında lks/logo kursuna gittim sertifika fln aldım. okulum bitti ve muhasebeci değilim, muhaseyi de pek sevdiğim söylenemez zaten. daha da ilginci o stajdan yada kurstan şu an aklımda kalmış pek bişey de yok ama 1. sınıfta derslerime sıkı sıkı sarılsaydım okulu uzatmazdım. yada ne biliyim daha sosyo aktif biri olsam şu an dilimde ucuk olmazdı
ayrıca teo'nun inşaat 3. sınıf ile ilgili yazdığı yazıyı okursan daha iyi aydınlanırsın okuduktan sonra kendine "3. sınıfa gelmeden yapılacaklar" listesi oluşturmayı unutma

Tarih: 10-02-2010 04:21

Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

mecbur yazmış:
bunun için bence henüz çok erken daha 1. sınıfsın. sen derslerine kas. ama boş vaktim var değerlendiriyim kendimi geliştiriyim diyorsan, şu an bir işe girip calışmak seni geliştirecek son şeydir. onun yerine baska seyler yap. sosyal taraftan kendini geliştir misal. ben 2. sınıfın yazında (bizde zorunlu olmadığı halde) senin gibi düşünüp muhasebe stajına gitmiş (ve baya da bişey öğrenmiştim aslında), sonra 3. sınıfın yazında lks/logo kursuna gittim sertifika fln aldım. okulum bitti ve muhasebeci değilim, muhaseyi de pek sevdiğim söylenemez zaten. daha da ilginci o stajdan yada kurstan şu an aklımda kalmış pek bişey de yok ama 1. sınıfta derslerime sıkı sıkı sarılsaydım okulu uzatmazdım. yada ne biliyim daha sosyo aktif biri olsam şu an dilimde ucuk olmazdı
ayrıca teo'nun inşaat 3. sınıf ile ilgili yazdığı yazıyı okursan daha iyi aydınlanırsın okuduktan sonra kendine "3. sınıfa gelmeden yapılacaklar" listesi oluşturmayı unutma

eyvallah çok saol dostu önerilerin için teşekkürlr

Tarih: 10-02-2010 23:23

Kıdemli Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

waterci yazmış:
merhaba inşaat müh 1. sınıfım ve çalışmak istiyorum iskenderunda veya antakyada belirli zamanlarda çalışabilecegim kendi alanımda iş bulabilirmiyim????? not: gönüllü staj usulu de olabilir amaç bişeyler ögrenmek istemem.

kendi alanında şantiye den felan bahsediyorsan çok zor dur ; çünkü çoğu şantiyeye artık sigortasız sinek bile almıyorlar.ben staj yaparken biile epeyce sorun yaşıyor arkadaşlar bu konuda :S

proje tarzı öğrenmek istersen daha uygun olur ama bu tarz proğramların temelini okulda 1 ve 2. sınıflarda almadan ne derece faydalı olabilir sana bilemiyorum.
yinede bu konuda istekliysen araştır belki yarımcı olmak isteyen bi mühendis çıkabilir

Tarih: 11-02-2010 19:36

Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Merhaba arkadaşlar,
Ben diş hekimi figen eren ,çekmeköyde bir muyenehanem var ve oldukça başalı bir meslek hayatı sürdürmekteyim.Sizin gibi gençlerin de diş hekimliğine yönelmesini çok isterim.İnan pişman olmayacaksınız.Mezun olduktan sonra kolaylıkla iş bulabilirsiniz.

Tarih: 03-06-2010 13:24