Giriş
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifremi Unuttum

Hesap Oluştur!

MKÜ Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon
Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Oncelile herkese merhaba arkadaslar bizler MKU Kırıkhan Myo da Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon bolumu ogrencileriyiz 2 sene once acılan bu bolum hala Hatay ve Universitede duymayan arkadaslarımız var.Bizlerde bu bolumu herkese tanıtmak icin facebook ta MKU ismi altında grubuzu kurduk ve calısmalarmuzı ,yorumlarımızı ,fikirlerimizi paylasıyoruz

Sizlerden istediğim aşağıdaki linke tıklayarak grubumuza katılıp calısmalarımızı değerlendirmeniz ve sene sonuda bu bolumun ogrencilerinin hazırladıgı tamamı ogrencilere ait(senaryo+modelleme+animasyon) 4 adet kısa animasyon filmleride burda yayınlanacaktır.
Sizlerden Desteginizi Esirgememenizi İstiyoruz ...Saygılarımla
İSMAİL BAYALAN
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=107714939262259

Tarih: 05-04-2010 23:57
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır

Re: MKÜ Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon
Süper Üye
Daha Fazla Bilgi
Arkadaşlar çalışmalara baktım, gruba üye oldum. Usta olmadığımız için kusurları göremiyoruz, o yüzden çalışmalarınız gerçekten çok başarılı.
Başarılarınızın devamını dilerim...

Tarih: 06-04-2010 02:18

Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

brcx yazmış:
Arkadaşlar çalışmalara baktım, gruba üye oldum. Usta olmadığımız için kusurları göremiyoruz, o yüzden çalışmalarınız gerçekten çok başarılı.
Başarılarınızın devamını dilerim...

tesekkurler arkadasım bizde kusursuz degiliz ogrenıyoruz eksik yonlerımızı goren arkadaslarda yorumlarını esirgemesin tekrar tesekkur ederız

Tarih: 06-04-2010 02:53

Süper Üye
Daha Fazla Bilgi
Sadece bir çalışmada ufak bir pürüz gördüm de arkadaşlar onun yorumda paylaşmışlar zaten. Çalışmanın bir tanesinde, evin önünde duran bahçe mobilyaları evin oranına göre biraz büyük duruyordu. Arkadaşlar, Sorunu da, Çözümü de paylaşmışlar yorumda...

Tarih: 06-04-2010 03:10

Aktif Üye
Daha Fazla Bilgi
Dikkatimi font (yazı tipi) eksiklikleri çekti (posterlerdeki falan). Windows ile hazır gelen fontlara fazla bel bağlamamak lazım. En iyi grafikleri, tasarımları hazırlasanız dahi eğer font konusu problemli ise tasarıma büyük ölçüde zarar verir.

3D çalışmalar bazıları gerçekten hoşuma gitti. Eğer ilerde bir oyun projesi falan olursa grafik konusunda sıkıntı çekmeyiz gibi geliyor

Kolay gelsin...

Tarih: 08-04-2010 20:00

Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

avastseri yazmış:
Dikkatimi font (yazı tipi) eksiklikleri çekti (posterlerdeki falan). Windows ile hazır gelen fontlara fazla bel bağlamamak lazım. En iyi grafikleri, tasarımları hazırlasanız dahi eğer font konusu problemli ise tasarıma büyük ölçüde zarar verir.

3D çalışmalar bazıları gerçekten hoşuma gitti. Eğer ilerde bir oyun projesi falan olursa grafik konusunda sıkıntı çekmeyiz gibi geliyor

Kolay gelsin...

Evet afişlerdeki eksiklerimiz cok bu afişlerin hepsı gecen senekı calısmaları Begendıgınız calısmalrı begenerek altına yorumlarınızı yapabilirsiz eksık gordugunuz konuları resmın altına yorum yaparak ,bir sonraki calısmaya katkı yapmıs olursunuz yorumlarınız için sağolun.

Tarih: 08-04-2010 21:08

En Emektar Üye
Daha Fazla Bilgi
bence çalışmalarınızı burada da yayınlamalısınız..çok iyi olur, -bence-..

Tarih: 09-04-2010 21:11

Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

serhangenc yazmış:
bence çalışmalarınızı burada da yayınlamalısınız..çok iyi olur, -bence-..

Güzel fikir neden olmasın bu 3d calısmaları burda da yayınlamak güzel olur.Bu konuda sitede yer verilirse zevkle böylece daha geniş kitlelere ulaşmıs olur.

Tarih: 09-04-2010 23:18

Site Yöneticisi
Daha Fazla Bilgi
serhan haklı mk'dan çalışmalarınızı sergilemeniz hem daha çok kişiye ulaşmanızı sağlar hemde daha çok kişi ile daha çok etkileşime girebileceğiniz için hem başkaları size hemde sizin başkalarına daha çok yararınız dokunabilir.

eğer istersen, ilgilenirim, arkadaşlarımda katılır diyorsan mkü rock topluluğuna oldugu gibi sizede ayrı bir bolum acabiliriz. yada zaten forumda bilgisayar-internet bölümü var ordan da çalışmalarınızı yayınlayabilirsiniz.

Tarih: 10-04-2010 00:32

Yeni Üye
Daha Fazla Bilgi
Alıntı:

mecbur yazmış:
serhan haklı mk'dan çalışmalarınızı sergilemeniz hem daha çok kişiye ulaşmanızı sağlar hemde daha çok kişi ile daha çok etkileşime girebileceğiniz için hem başkaları size hemde sizin başkalarına daha çok yararınız dokunabilir.

eğer istersen, ilgilenirim, arkadaşlarımda katılır diyorsan mkü rock topluluğuna oldugu gibi sizede ayrı bir bolum acabiliriz. yada zaten forumda bilgisayar-internet bölümü var ordan da çalışmalarınızı yayınlayabilirsiniz.

Evet güzel bir fikir ayrı bi tasarım ve animasyon diye bölüm acmak butun ark katılacagından şüphem yok bu arada facedeki grupta 3 gunluk hesap dondurma eylemıne katıldıgımızdan calısmlarımızın bircogu gözukmemektedir 13Nisandan itibaren düzelicektir bunuda bilgilerine sunayım ayrı bölüm içinde sizden haber bekliyorum

Tarih: 10-04-2010 17:02